Escooter010 helpt Rotterdam aan de elektronische scooter!

On 11/03/2011

De ESFA wordt in haar opstart ondersteund door studenten van de Hogeschool Rotterdam. Namens de hogeschool heeft Dhr. Frank Rieck aan ESFA Rotterdam een groot budget toegekend voor onderzoek door de hogeschool. Een groep studenten, onder de naam EScooter010, voert de eerste onderzoeken uit op gebied van marketing en opstarten van productie.

Escooter010 is een gemotiveerde multidisciplinaire groep studenten van de Hogeschool Rotterdam. Het multidisciplinaire team bestaat uit gemotiveerde excellente studenten die hun kennis aan het project toevoegen vanuit opleidingen strekkend van Commerciële Economie tot Autotechniek.

Nick Verhoeven, één van de studenten: ‘We hebben als doelstelling om samen met de Gemeente Rotterdam, QWIC en ESFA een marketingtechnisch advies te geven over hoe de elektrische scooter een spetterende entree kan maken op het RDM-terrein en in de stad Rotterdam. Tijdens onze onderzoeksperiode maakt EScooter010 gebruik van kennis van belanghebbenden, zoals scooter dealers, technici, financiële professionals en marketingexperts.’ Helene Vermeulen voegt hier aan toe: ‘Wij willen ons enthousiasme overbrengen op alle gesprekspartners die wij hebben en het gebruik van elektronische scooters een vlucht te laten nemen in Rotterdam.’

EScooter010 is te volgen op Twitter (@Escooter010) en Facebook (Escooter010).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>