Dag van de Duurzaamheid op Heijplaat

On 14/11/2011
11 November 2011 stond in het teken van duurzaamheid. Over heel Nederland werden evenementen georganiseerd waarbij Duurzaamheid in de breedste vorm centraal stond.  E-scooter010 van de Hogeschool Rotterdam werd verwacht werd op twee locaties; daarom werd de “Verdeel en Heers” tactiek toegepast. Twee teams met alle disciplines vertegenwoordigd trokken erop uit. Tip top aangekleed en met de door Sebastian Alphen gesponsorde “duurzaam groene” dassen ook nog eens meteen herkenbaar. Bas Bickes; “Ik ben al meerdere malen herkend als Escooter010 lid door mijn das!
”Op museumpark was het eerste team al vroeg aanwezig om de stand op te bouwen. Tot het eind van de middag zijn ze druk bezig geweest met het promoten van de Escooter. Ook over de samenwerking met ESFA werd het geïnteresseerde publiek geïnformeerd. Ook op de Heijplaat werd het publiek geënthousiasmeerd over de Escooter, er was een heus parcours afgezet om de bezoekers de fun van het elektrisch rijden zelf te laten beleven. Ook hebben de aanwezige groepsleden nog een gesprek gevoerd met Alexandra van Huffelen Wethouder Duurzaamheid van Rotterdam  over het verloop van het project. Na afloop van het bezoek aan Heijplaat zijn Nick Verhoeven en Bas Bickes uitgenodigd door de organisatie van de duurzaamheids-battle om deel te nemen aan de afsluitende borrel om te netwerken. Uiteraard hebben zij de rest van hun avondplannen gecanceld en hebben ze gebruik gemaakt van de uitgelezen kans om te netwerken met “groen denkende mensen”.

Kortom, de Dag van de Duurzaamheid was voor Escooter010 en ESFA Rotterdam een geslaagde dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>