Werken en Leren bij ESFA

On 25/11/2011
ESFA Rotterdam BV is een leerfabriek. Een leerfabriek is een echte fabriek die voor een groot deel wordt gerund door studenten. ESFA assembleert (in elkaar zetten) o.a. e-scooters voor QWIC, e-bikes voor Spiked Cycles en tweewielers voor VANMOOF.
Kan een fabriek draaien op studenten? Ja, voor een groot deel wel! Wij geloven erin dat je het beste leert in de praktijk. Wij gaan ervan uit dat iedereen altijd een leerling blijft: je blijft je leven lang leren. Bij ons werken leerlingen van de universiteit, het hbo, het mbo en … jij? Als jij moeite hebt met naar school gaan of moeite hebt om iets te leren op de schoolse manier, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Misschien zoek je een leuk stagebedrijf waar je echte mee mag doen? Misschien heb je er wel een potje van gemaakt en wil je een nieuwe kans?
Wij leiden mensen op om ze klaar te maken voor leren en werken. Wij hebben heel veel contacten met het bedrijfsleven in en om Rotterdam.
Als jij echt iets wilt leren of je hebt een frisse start nodig: probeer het eens bij ESFA. Wij helpen je graag op weg. Alleen voor jongens? Natuurlijk niet! Meisjes zijn heel goed in technisch werk waar je een beetje nauwkeurig in moet zijn.
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Je naam (verplicht)

Je leeftijd (verplicht)

Je BSN-nummer (sofinummer)

Je emailadres (verplicht)

Mobiel telefoonnummer (verplicht)

Opleiding (verplicht)

Onderwerp

Opmerking

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>