ESFA bouwt eerste ‘made in Holland’ e-scooter

On 12/05/2012

ROTTERDAM . Hij slurpt geen benzine, je kunt ’m overal gratis neerzetten en hij is goedkoop in het onderhoud. De Qwic Emoto 87, een op en top Rotterdamse product, rolt vanaf 2012 van de band.

De e-scooter sluit je gewoon aan op het stopcontact. Je laadt hem een paar uur op en vervolgens cross je geruisloos door de stad. Als bestuurder hoef je geen helm te dragen, want de scooter gaat maar 25 kilometer per uur. De allereerste ‘made in Holland’ elektrische scooter wordt gebouwd bij de ESFA (Electric Scooter Factory) in de Rotterdamse Haven. Voor jongeren die in de stad wonen en werken is de e-scooter ideaal. Maar is de elektrische  tweewieler wel sexy genoeg voor de grootste doelgroep, stadsjongeren tussen de 25 en 35 jaar? Tijd om een kijkje te nemen bij deze nieuwe elektrische scooterfabriek in de RDM campus.

Lees het hele artikel van Chantal Lindsen (lees ook haar blog)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>