Heijplater gaat leiding geven in ESFA

On 12/06/2012

Deze week is Heijplater Peter Blokdijk gestart als werkmeester bij ESFA Rotterdam. Peter is in de jaren ’90 werkzaam geweest bij de RDM in de lichtdrukkerij; de laatste jaren was hij teamleider en stafmedewerker bij PostNL.

Peter komt uit een familie die al sinds 1916 werkzaam is geweest bij de RDM. Zowel zijn vader als zijn grootvader waren werkzaam op het RDM. Zijn grootvader begon in 1918 als 11-jarige jongen als portiersjongen, en trad daarmee in de voetsporen van zijn eigen vader die twee jaar eerder bij de RDM ging werken als magazijnmedewerker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>