StartFoundation geeft ESFA steun in de rug

On 16/06/2012

Op 28 juni 2012 zullen ESFA en Start Foundation de handtekening zetten onder een leningscontract. Met deze lening geeft Start Foundation ruimte aan ESFA om investeren in haar plannen mogelijk te maken.

Start Foundation steunt bedrijfsinitiatieven met zowel sociale als economische doelstellingen middels een krediet. Start Foundation investeert in MKB-bedrijven als er mogelijkheden worden gecreëerd voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, of juist als onze investering ervoor kan zorgen dat banen behouden blijven. Lees meer over Start Foundation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>