Spiked Cycles: nieuwe klant ESFA

On 18/06/2013

“Sinds begin van dit jaar produceren wij onze elektrische fietsen bij ESFA. We zijn blij met de vooruitgang die we hebben geboekt in kwaliteit. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel.” Ontwerper Leon van Spijk is blij met deze samenwerking: “Elke bestelde SPIKED wordt bij ESFA speciaal naar de wensen van de klant geassembleerd. Samen met het team van ESFA werken we aan optimale kwaliteit in productie, volgens ons motto ‘First time right’. Daarmee houden we ook  de doorlooptijd onder controle”.

Leon van Spijk naast de SPIKED

“ESFA faciliteert ons niet alleen in productie, maar ook in logistiek. We werken samen op een manier waarbij we elkaar versterken, geheel in een maatwerkconstructie”, aldus Erwin Slierings, logistiek manager bij Spiked Cycles. “Momenteel nemen wij zelfs onze intrek bij ESFA, we zitten bovenop de productie en werken zeer prettig samen met het enthousiaste team van ESFA.  En dat op een locatie met een fantastische uitstraling.”

Productiemanager Lennart van der Linden: “Samen met Spiked Cycles werken we continue aan het verbeteren van het assemblageproces. Wij investeren veel tijd in een hopelijk langdurige relatie met Spiked Cycles”.

Spiked Cycles

 

Comments are closed.