Klant worden van ESFA

Klant worden van ESFA

Wat heeft ESFA u te bieden?

 • Passie voor techniek
  Wij houden van techniek. Wij leiden mensen op voor een baan in de techniek. We zijn gevestigd op de RDM Campus en werken samen met Hogeschool Rotterdam en Albeda College. Veel studenten (mbo en hbo) doen bij ons hun stages. We beschikken dus over veel onderzoekscapaciteiten. Ook in dat opzicht kunnen we de klant veel bieden. We zijn lid van DOET, waardoor we veel contacten hebben met diverse partijen en bedrijven in de elektrische mobiliteit.
 • Samenwerken
  Wij geloven in goede samenwerking. Uiteraard leggen we de klus die we voor u gaan klaren vast in een productie-overeenkomst. Maar we blijven meedenken. In productie, logistiek, kwaliteitsverbetering. Die klus klaren we samen. Uw technische man is bij ons altijd van harte welkom; we richten graag een werkplekje voor hem in. Het hoeft niet, maar u kunt altijd boven op de productie blijven zitten.
 • Kwaliteit
  Onze huidige klanten weten het al: kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend. We zijn nog een jong bedrijf en moeten uiteraard nog veel leren. Maar de kwaliteit die wij leveren is gewoon goed. Dutch Quality.
 • Flexibiliteit
  Onze productie is gebaseerd op flexibiliteit. Vandaag tien rode tweewielers, morgen drie blauwe en gisteren een witte. We doen het met liefde. Het is voor ons een uitdaging dit logistiek verzorgd te krijgen. Daar steken we ook veel onderzoekscapaciteit in.
 • Customization
  We helpen graag mee om na te denken over customization. We kunnen met u meedenken over spuiten van onderdelen, bestickeren, aanpassingen aan het product. Als het gedaan kan worden, dan doen wij ons best ervoor.
 • Profilering
  ESFA heeft een bijzondere doelstelling. Dat dragen we ook uit. En heel veel media doen dat voor ons. Daar kunt u ook van profiteren. Made in Holland, in een mvo-jasje.

 

Referenties

Wij kunnen een mooi verhaal vertellen. dan doen we ook, want we zijn trots op wat we in korte tijd hebben bereikt. Maar neemt u gerust eens contact op met onze klanten. Zij kunnen u vertellen over hun ervaringen.

 • QWIC Hartmobile – Michiel Hartman
 • VANMOOF – Niels Bark
 • Spiked Cycles – Leon van Spijk

Wij helpen u graag aan hun gegevens.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op met ESFA via Hans Hoogbergen, hans@esfa.nl of 0683 233 184 voor een vrijblijvend gesprek. Of kom gerust langs als u in de buurt bent; de koffie staat altijd klaar!

 

 

Comments are closed.